Vesti

 • Opširnije
  SAOPŠTENJE ZA POTROŠAČE
  25.09.2018.
  JP „ Vodovod i kanalizacija“ obaveštava potrošače da će 01.10.2018. godine početi zamenu vodomera u sledećim ulicama: Cerska, Hajduk Stanka, 27. marta, Nikole Tesle, Rađevska i Stanoja Glavaša. Zamenu vodomera za JP „ Vodovod i kanalizacija“ obavljaće A.D. Insa iz Zemuna. Korisnici će biti blagovremeno obavešteni o dinamici zamene vodomera , kao i o ulicama gde će se zamena vršiti.
 • Opširnije
  ČESMA U GRADU (kod šetališta)
  08.08.2018.
  JP „Vodovod i kanalizacija“ osposobilo je javnu česmu (u blizini šetališta) za korišćenje. Apelujemo na građane da vode računa o korišćenju česme da ne bi došlo do oštećenja. Ukoliko se nastave visoke temperature, JP „ Vodovod i kanalizacija“ obezbediće cisterne sa pijaćom vodom na različitim lokacijama u gradu.
 • Opširnije
  Bez vode Stupnica,Slatina,Surice,Korenita
  30.06.2018.
  SAOPŠTENJE ZA POTROŠAČE Zbog kvara na vodovodnoj mreži Stupnica, Slatina, Šurice i deo Korenite biće bez vode narednih dana dok se kvar ne otkloni. Meštani će se snabdevati pijaćom vodom putem cisterne. Zahvaljujemo se na strpljenju i razumevanju.
 • Opširnije
  OBAVEŠTENJE ZA POTROŠAČE
  13.06.2018.
  Zbog radova u Karađorđevoj ulici dolaziće do povremenih prekida u vodosabdevanju u periodu od 08 do 14 časova u ulicama: Karađorđeva i deo Kneza Mihajla.
 • Opširnije
  Obaveštenje za potrošače
  08.06.2018.
  Zbog planiranih radova Elektrodistribucije Loznica, postoji mogućnost prekida u vodosnabdevanju , od nedelje 10.06.2018.godine pa do završetka pomenutih radova . Apelujemo na potrošače da u tom periodu racionalno koriste vodu, molimo da se bašte, njive i dvoršta ne zalivaju pijaćom vodom .   Zahvaljujemo se na saradnji.
 • Opširnije
  Saopštenje za potrošače
  03.04.2018.
  Zbog hitne inetrvencije na vodovodnoj mreži, bez vode će biri potrošači u sledećim ulicama: Vojvode Mišića, Gimnazijska, Pašićeva, Vere Blagojević, Save Kovačevića do Štire, Kralja Petra I, Žikice Jovanovića i Vlade Zečevića. Zahvaljujemo se potrošačima na razumevanju i strpljenju, sa redovnim vodosnabdevanjem nastaviće se kada se kvar otkloni.